Tisztelt Látogató!

Szeretettel és tisztelettel köszöntöm Önöket honlapunkon, mint Bodrogolaszi község vendégeit a Képviselő-testület és a vendégszerető lakosság nevében. Köszönjük, hogy érdeklődésével megtisztelte településünket. Remélem, hogy olyan információkat talál, melyek kíváncsivá teszik, hogy meglátogasson bennünket.

Fedezze fel a falu értékeit, sétáljon a Bodrog parton, keresse fel intézményeinket, nyisson be gyönyörű templomainkba, és garantáljuk, hogy községünk minden szegletében talál valami érdekeset, egyedit, ami csak Bodrogolaszira jellemző. Nézze meg program ajánlatainkat, vegyen részt rendezvényeinken, melyeket rendszeresen megtartunk.

Településünk életében folyamatos a fejlődés, az újat, szebbet akarás mellett, a történelmi hagyományok megismerése és megismertetése is fontos szempont. Természetesen, nem csak a múltnak élünk, hanem a jövőnket is igyekszünk megalapozni, folyamatosan pályázunk az intézményeink felújítására, korszerűsítésére a turisztikához kapcsolódó fejlesztésekkel párhuzamosan. Rendelkezünk óvodával, iskolával, üzemi konyhával, házi orvossal és védőnővel, és egy impozáns kulturális közösségi szolgáltató térrel.

Köszönöm, hogy időt szakított rohanó világunkban arra, hogy e pár sort elolvasta, és kérem, ha településünkkel kapcsolatban kérdése, véleménye van, azt bátran ossza meg velünk.

Baráti üdvözlettel:

Kovács József
polgármester