Hírek

Betti, Nóri és Peti

Május 1-jén két verseny is zajlott az Olaszi Majálison, amelyen összesen három győztest is hirdettek.

Bővebben...

 

Csak az ifiknek sikerült

Az elmúlt heti nagy siker után néhányan joggal várhatták, kilábalt a hullámvölgyből a focicsapat. Nagyrozvágyon az ifiknek sikerült is megszerezni a három pontot 3-1-es győzelmüknek köszönhetően.

Bővebben...

 

Majális a sétányon

Ebben az évben a Bodrog-parti sétány adott helyet a Majálisnak, amely délután kezdett igazán benépesülni, bár a hét végi ballagások és az Anyák Napja miatt a tavalyinál kisebb volt a látogatottság. Ez az ünneplőket egyáltalán nem zavarta, így a jókedv biztosított volt.

Bővebben...

 

Családi Majális

Ebben az évben az önkormányzat a családi jellegre fekteti a hangsúlyt május elsején. A közelgő hét végén túl sok lesz az olyan esemény (ballagások, Anyák Napja), ami miatt kevés olaszi lakosnak lesz arra ideje, hogy egy egész napos Majálist ünnepeljen településünkön.

Bővebben...

 

Az első szépségtapasz

A tavasz eddig nem sikerült a legfényesebben a focistáknak. Három tavaszi fordulóban egy pontot sem sikerült gyűjteni, és ehhez még az is csak sovány vigasz, hogy a három vereségből kettőt idegenben gyűjtöttünk be, itthon pedig az egykor szebb napokat látott Pálháza győzött le minket.

 

 

Bővebben...

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

18. oldal / 22