Hírek

Projektzáró az iskolában

A Zempléni Általános Iskola és Óvodában megtartották az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében meghirdetett „Modern oktatási eszközökkel az új generációk sikerességéért Bodrogolasziban” elnevezésű pályázat projektzáró ünnepségét.

Bővebben...

 

Itt jártak a Contisok

A Magyar Continental Singers nyári turnéjának utolsó állomásaként az énekesek minket választottak. Egyik fél sem csalódott, hiszen az iskola tornatermében szép számmal gyűltek össze a nézők, akik egy pörgős, alapvetően vidám zenei összeállítást hallhattak a keresztyén gospel-zenét játszó társulattól.

Bővebben...

 

Informatikai fejlesztés

 

 

zségi Önkormányzat Bodrogolaszi az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében pályázatot nyújtott be „Modern oktatási eszközökkel az új generációk sikerességéért Bodrogolasziban” címmel. A TIOP-1.1.1-07/1-2008-0182 számú projekttel 13.178.900,- Ft összegű támogatást nyert el a település informatikai fejlesztésre, amely a bodrogolaszi általános iskolában és a vámosújfalui tagintézményben valósult meg.

 

Bővebben...

 

Megkezdődött az „előlomtalanítás”

 A pénteki lomtalanítás hírére a fémgyűjtésre specializálódott gépesített szabadcsapatok már csütörtökön kora este elkezdték az intenzív járőrözést a település utcáin.

Hogy ez mennyire nem volt eredménytelen, azt az is bizonyítja, hogy a kerékpáros felderítők adatai alapján ma reggelre már a szakosított logisztikai munkatársak jelentek meg a lejelentett helyszíneken, hogy tehermentesítsék a később jövő hivatalos lomtalanítókat, azaz megkezdődött az előlomtalanítás.

 

Lomtalanítás

Lomtalanítás lesz a településen május 20-án, pénteken. A polgármesteri hivatal kéri a lakosokat, hogy mindenki helyezze ki a háza elé azokat a tárgyakat, amelyeket feleslegesnek tart. A lomtalanítást egész nap végzik majd a faluban.

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

16. oldal / 22