Hírek

Négy utca is megújult

A Kisléptékű településfejlesztés Bodrogolasziban ÉMOP-3.1.3/B-09-2010-0103 pályázat keretében az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak-Magyarországi Operatív Program támogatási rendszeréhez (Települések infrastrukturális fejlesztése LHH kistérségekben) elnevezésű pályázati felhívásra.

Bővebben...

 

Ez a tanév is elkezdődött

A szeptember elsejei évnyitóval megkezdődött a 2011/2012-es tanév a Zempléni Általános Iskolában. Az ünnepélyes tanévnyitón Benkő Sándorné, az iskola igazgatója köszöntötte a megjelenteket:

 

Bővebben...

 

Projektzáró az iskolában

A Zempléni Általános Iskola és Óvodában megtartották az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében meghirdetett „Modern oktatási eszközökkel az új generációk sikerességéért Bodrogolasziban” elnevezésű pályázat projektzáró ünnepségét.

Bővebben...

 

Itt jártak a Contisok

A Magyar Continental Singers nyári turnéjának utolsó állomásaként az énekesek minket választottak. Egyik fél sem csalódott, hiszen az iskola tornatermében szép számmal gyűltek össze a nézők, akik egy pörgős, alapvetően vidám zenei összeállítást hallhattak a keresztyén gospel-zenét játszó társulattól.

Bővebben...

 

Informatikai fejlesztés

 

 

zségi Önkormányzat Bodrogolaszi az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében pályázatot nyújtott be „Modern oktatási eszközökkel az új generációk sikerességéért Bodrogolasziban” címmel. A TIOP-1.1.1-07/1-2008-0182 számú projekttel 13.178.900,- Ft összegű támogatást nyert el a település informatikai fejlesztésre, amely a bodrogolaszi általános iskolában és a vámosújfalui tagintézményben valósult meg.

 

Bővebben...

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 14