Bodrogolaszi

Ez a tanév is elkezdődött

A szeptember elsejei évnyitóval megkezdődött a 2011/2012-es tanév a Zempléni Általános Iskolában. Az ünnepélyes tanévnyitón Benkő Sándorné, az iskola igazgatója köszöntötte a megjelenteket:

 

Bővebben...

 

Projektzáró az iskolában

A Zempléni Általános Iskola és Óvodában megtartották az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében meghirdetett „Modern oktatási eszközökkel az új generációk sikerességéért Bodrogolasziban” elnevezésű pályázat projektzáró ünnepségét.

Bővebben...

 

Itt jártak a Contisok

A Magyar Continental Singers nyári turnéjának utolsó állomásaként az énekesek minket választottak. Egyik fél sem csalódott, hiszen az iskola tornatermében szép számmal gyűltek össze a nézők, akik egy pörgős, alapvetően vidám zenei összeállítást hallhattak a keresztyén gospel-zenét játszó társulattól.

Bővebben...

 

Continental koncert

 A modern keresztyén gospel-zenét játszó Magyar Continental Singers országos nyári turnéjának utolsó koncertjét településünkön rendezik augusztus 21-én, 18 órától az általános iskola tornatermében.

Bővebben...

 

Újkenyér-szentelés

Augusztus 20-án a polgármesteri hivatal kertjében, a Bodrog-parti sétányon, valamint a kompkikötőben lesz az Újkenyér-szenteléssel egybekötött ünnep.

Bővebben...

 

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

9. oldal / 16