Bodrogolaszi

Az iskolában már járt a Mikulás

Pénteken kora délután látogatta meg a Mikulás a bodrogolaszi iskolásokat.

Bővebben...

 

Közmeghallgatás az advent jegyében

Bodrogolaszi képviselő-testülete közmeghallgatást tartott november utolsó napján délután az általános iskola tornatermében.

Bővebben...

 

Közmeghallgatás az iskolában

Bodrogolaszi önkormányzatának képviselőtestülete közmeghallgatást tart november 30-án, szerdán 17 órától a Zempléni Általános Iskola tornatermében. A közmeghallgatáson Kovács József polgármester tájékoztatót tart az önkormányzat 2011. évi költségvetéséről, a folyamatban lévő fejlesztésekről és egyéb aktualitásokról. Ezt követően a megjelentek feltehetik kérdéseiket és hozzászólhatnak a tájékoztatóhoz.

 

Borozzunk Bodrogolasziban!

Három az egyben őszi akciós csomag. Szállás Bodrogolasziban, a Bodrog-Parti vendégházban, pincelátogatás borkóstolással és borvacsorával helyben a Fedor-pincészetben, barangolás paraszthintón a zempléni hegyekben. A csomag ára: 10000 Ft/fő  3 nap 2 éjszakával.

Bővebben...

 

Négy utca is megújult

A Kisléptékű településfejlesztés Bodrogolasziban ÉMOP-3.1.3/B-09-2010-0103 pályázat keretében az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak-Magyarországi Operatív Program támogatási rendszeréhez (Települések infrastrukturális fejlesztése LHH kistérségekben) elnevezésű pályázati felhívásra.

Bővebben...

 

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 16