Bodrogolaszi

Majális a sétányon

Ebben az évben a Bodrog-parti sétány adott helyet a Majálisnak, amely délután kezdett igazán benépesülni, bár a hét végi ballagások és az Anyák Napja miatt a tavalyinál kisebb volt a látogatottság. Ez az ünneplőket egyáltalán nem zavarta, így a jókedv biztosított volt.

Bővebben...

 

Kapásban bízva

A Majális reggel hét órakor vette kezdetét egy horgászversennyel, amelyen a résztvevők hatalmas türelmükről tettek tanúbizonyságot, mert reggel kilencig csak három apró sneci akadt horogra. Az eredményekről a későbbiek folyamán beszámolunk.

 

Családi Majális

Ebben az évben az önkormányzat a családi jellegre fekteti a hangsúlyt május elsején. A közelgő hét végén túl sok lesz az olyan esemény (ballagások, Anyák Napja), ami miatt kevés olaszi lakosnak lesz arra ideje, hogy egy egész napos Majálist ünnepeljen településünkön.

Bővebben...

 

Az első szépségtapasz

A tavasz eddig nem sikerült a legfényesebben a focistáknak. Három tavaszi fordulóban egy pontot sem sikerült gyűjteni, és ehhez még az is csak sovány vigasz, hogy a három vereségből kettőt idegenben gyűjtöttünk be, itthon pedig az egykor szebb napokat látott Pálháza győzött le minket.

 

 

Bővebben...

 

Elkezdődött az iskola

 

Elmúlt a hosszú nyár. Bodrogolasziban, a Zempléni Általános Iskolában is megtartották a tanévnyitó ünnepélyt. 
 

   További fotók>>>

 

<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 Következő > Utolsó >>

23. oldal / 27