Bodrogolaszi

Informatikai fejlesztés

 

 

zségi Önkormányzat Bodrogolaszi az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében pályázatot nyújtott be „Modern oktatási eszközökkel az új generációk sikerességéért Bodrogolasziban” címmel. A TIOP-1.1.1-07/1-2008-0182 számú projekttel 13.178.900,- Ft összegű támogatást nyert el a település informatikai fejlesztésre, amely a bodrogolaszi általános iskolában és a vámosújfalui tagintézményben valósult meg.

 

Bővebben...

 

Megkezdődött az „előlomtalanítás”

 A pénteki lomtalanítás hírére a fémgyűjtésre specializálódott gépesített szabadcsapatok már csütörtökön kora este elkezdték az intenzív járőrözést a település utcáin.

Hogy ez mennyire nem volt eredménytelen, azt az is bizonyítja, hogy a kerékpáros felderítők adatai alapján ma reggelre már a szakosított logisztikai munkatársak jelentek meg a lejelentett helyszíneken, hogy tehermentesítsék a később jövő hivatalos lomtalanítókat, azaz megkezdődött az előlomtalanítás.

 

Lomtalanítás

Lomtalanítás lesz a településen május 20-án, pénteken. A polgármesteri hivatal kéri a lakosokat, hogy mindenki helyezze ki a háza elé azokat a tárgyakat, amelyeket feleslegesnek tart. A lomtalanítást egész nap végzik majd a faluban.

 

A batyusok jót mulattak

 Batyus bált rendeztek az általános iskola tornatermében május 14-én este.

Bővebben...

 

Az első félidőben eldőlt

Amelyik csapat verhető, azt meg is kell verni. Nagyjából ez volt igaz a hét végi Füzér elleni meccsre.

Bővebben...

 

<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 Következő > Utolsó >>

21. oldal / 27